Pravila Oglasa za Zapošljavanje

Pročitajte o čemu morate voditi računa pri postavljanju Vašeg oglasa za posao

Gigajob želi da poveže poslodavce sa prospektnim radnicima brzo, lako i na najlepši mogući način. Zato bismo vas zamolili da komunicirate lepo i sa poštovanjem.

Takođe, moraju postojati nekoliko pravila koja vežu svakoga. Mi rezervišemo pravo da editujemo, skratimo ili izbrišemo bilo koji oglas koji se ne pridržava pravila Gigajoba. Kada koristite Gigajob, molimo vas sledite ova pravila:

  • spacer Nema kontakt podataka Vaš Gigajob oglas ne sme sadržavati bilo kakav kontakt podatak. Korišćenje URLa, telefonski brojevi, e mejl kao i korišćenje poštanske adrese nisu dozvoljeni. Prvi kontakt je moguć samo preko Gigajob kontakt formulara.
  • spacer Ne tražite seks ovde Oglasi koji sadrže ili su u vezi sa seksom/erotikom nisu dozvoljeni na Gigajobu. Korišćenje uvredljivog tona je takođe zabranjeno.
  • spacer Samo pravi poslovni oglasi Vaši poslovni oglasi moraju biti pravi POSLOVNI oglasi. Gigajob nije mesto za usamljena srca niti prodajni oglas.
  • spacer Jedan oglas po otvaranju Ponovno oglašavanje istog oglasa na Gigajobu nije dozvojeno. To uključuje oglašavanje dva ili više oglasa koji su samo malo različiti no u suštini opisuju isti posao.
  • spacer Ne budite neodređeni, budite jasni Vaš oglas mora jasno naglasiti kakvu vrstu posla nudite. Sadržaj glavnog posla i odgovornosti moraju biti naimenovani. Mi ne prihvatamo oglase koji nisu jasno i precizno formulisani ili ne sadže dovoljan broj informacija vezanih za položaj.
  • spacer Ne oglašavamo promocije/reklame Iako je razumljivo da želite ukazati na dobre strane vaše kompanije ili potencijalno radno mesto, mi povlačimo crtu kad su u pitanju oglasi koji se izdaju samo radi oglašavanja. Glavni smisao svakog oglasa mora biti taj da se popune slobodna radna mesta.
  • spacer Bez plaćanja unapred Mi smo jako striktni kada je upitanju plaćanje unapred. Nije vam dozvoljeno da tražite od potencijalnog zapošljivača da plati za bilo šta unapred. Ovo pravilo takođe važi i za elektronske knjige, avionske karte, osiguranje, pozivanje službenih telefona, plaćanje unapred za prodajne proizvode, itd.
  • spacer Nemojte biti uvredljivi/ prosti Nije prihvatljivo izdvati oglase koji krše zakon ili navode druge na to. Oglasi sa političkim, religioznim ili uvredljivim sadržajem bilo koje vrste su takođe strogo zabranjeni.