Pomoć: UPP za one koji traže posao

Odgovoriti na Vaša pitanja o Vašoj potrazi za poslom s Gigajob-om

spacer Da li je Gigajob besplatan?
spacer Da, Gigajob je uvek sasvim besplatan za one koji traže posao.
spacer Ja sam nov ovde na Gigajobu— kako se mogu besplatno registrovati?
spacer Jednostavno kliknite “Registruj se” u gornjem desnom uglu, popunite formular i pošaljite. Primićete mejl sa linkom za potvrdu kliknite — i registrovani ste.
spacer Kako Gigajob funkcioniše za one koji traže posao?
spacer Korak 1: Registruj se besplatno.
Korak 2: Sačini besplatan rezime. Uključite informaciju o tome gde ste i kakvu vrstu posla biste želeli. Sa vašim rezimeom online...
… potencijalni poslodavci vas mogu naći brzo I lako.
… vi možete direktno kontaktirati oglase za posao koji vas interesuju.
Objavi svoj Rezime BESPLATNO.
Savet: Na Gigajobu možete sačiniti koliko god želite rezimea. Kada podnosite zahteve jednostavno odaberite rezime koji najviše odgovara oglasu za koji ste zainteresovani.
spacer Šta je to što mogu uraditi da me što više poslodavaca kontaktira?
spacer Dobar profil kandidata ima kratak udarni naslov i precizno vas opisuje. Tako poslodavci mogu videti šta vi možete uraditi, vašu radnu istoriju kao i to šta vam je jača strana—sve to na jedan pogled. Dobra fotografija će lepo objediniti vaš profil.
Savet: Da li ste višestrani i možete raditi različite poslove? Napravite profil kandidata za svako zanimanje na vašem repertoaru.
spacer Kako da nađem ponude za posao?
spacer Poslovne ponude se mogu naći koristeći funkciju pretrage na početnoj strani. Ukucajte ime posla koji tražite pod “Šta?” i pod “Gde?” Kliknite na “Nađi poslove” i dobićete listu rezultata sa svim poslovnim ponudama koje su u skladu sa vašom pretragom. Traži sada
spacer Kako da kontaktiram oglas za zaposlenje?
spacer
  1. Kontaktirajte oglašivača posla:
    Dajte do znanja oglašivaču posla da ste zainteresovani za dato radno meesto. Pošaljite oglašivaču posla zahtev za kontakt ukoliko pritisnete dugme “Kontaktirati”. Ovo poziva vlasnika oglasa da pogleda Vaš profi
  2. Ovako to izgleda za onog ko nudi posao
    Vaš zahtev za kontakt će biti poslan vlasniku oglasa.On moze prihvatiti ili odbiti Vaš zahtev. Ovaj korak je uveden od strane Gigajob-a da bi zaštitio podatke od zaposlenika i kandidata.
  3. Kada je Vaš zahtev za kontakt prihvaćen
    Kada je zahtev za kontakt prihvaćen, onda se automatski izmenjuju kontakt podaci. Podatke možete pronaći u Vašem Kontaktcentru.Daljni proces prijavljivanja se odvija preko mejla direktno s onim koji nudi radno mesto.
spacer Besplatne Mejl Alerts Usluge
spacer Niste odmah našli pravu ponudu? Novi oglasi se izdaju na Gigajobu svakodnevno. Mi vam možemo istog momenta poslati mejl kada god neko oglasi ponudu koja je u skladu sa vašim profilom. Na svim Gigajob stranama pretrage naći ćete link koji se zove “Kreirajte Mejl Upozorenje” u desnoj koloni. Jednim klikom na taj link — i vaša pretraga je sačuvana. Mi ćemo vam slati najnovije poslovne ponude konstantno. Ova služba je besplatna i može se otkazati bilo kada sa samo jednim klikom.
spacer Recite mi ponovo kako glasi moja lozinka?
spacer Molimo vas kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") otiđite u gornji desni ugao i sledite link "Da li ste zaboravili vašu Gigajob Lozinku?" Potom unesite vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo vas uverite se da je vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga dobićete mejl sa linkom za resetovanje lozinke.
Važno: Resetovanje linka lozinke je važeće/ funkcijonalno samo na 2 sata . Ako istekne taj rok moraćemo vam poslati novi mejl.
spacer Lozinka koju sam zatražio u reset mejlu nije došla. Šta da uradim?
spacer Ponovite isti process da biste bili uvereni da funkcioniše: Molimo vas kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") otiđite u gornji desni ugao i sledite link "Da li ste zaboravili vašu Gigajob Lozinku"? "Potom unesite vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo vas uverite se da je vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga dobićete mejl sa linkom za resetovanje lozinke. Takođe je moguće da je taj mejl u vašem direktorijumu elektronskog smeća, molimo vas proverite taj folder, prilagodite svoja podešavanja, ili unesite drugu mejl adresu u dato polje.
spacer Kako mogu da promenim svoj pristup podacima (lozinku/ mejl adresu)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Kako mogu da se odjavim sa Gigajoba?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ... Nisam našao odgovor na moje pitanje.
spacer Pošaljite nam poruku. Gigajob tim je tu da pomogne.
spacer ... Našao sam grešku.
spacer Mi stalno radimo na Gigajobu i tražimo načina da poboljšamo naš websajt. Cenimo svaki savet koji možete imati.
spacer ... Imam sugestiju za poboljšanje.
spacer Iako mi već imamo podužu listu zadataka drago nam je da čujemo da naši korisnici razmišljaju o našoj usluzi i pokušavaju da nam pomognu da Gigajob učinimo još boljim! Pošaljite nam vaše sugestije.