Pomoć: UPP za Poslodavce

Odgovori na Vaša pitanja o Gigajob-u

spacer Da li je Gigajob BESPLATAN za korišćenje čak i za poslodavce?
spacer Da, može. Jednostavni oglasi za posao na Gigajob-u su potpuno besplatni! Dodatno Vam nudimo Komfort- i Premium oglase, koji se dodatno plaćaju. Uslove za ove možete na našem cenovniku pogledati.
spacer Mogu imati koliko god hoću aktivnih oglasa na Gigajobu?
spacer Da, možete. Trenutno nemamo nikakvih restrikcija, sve dok su vaši oglasi u skladu sa našim pravilima.
spacer Molimo vas pročitajte naša pravila vezana za oglase zapošljavanja!
spacer Koliko dugo je aktivan moj oglas?
spacer Svi oglasi na Gigajob-u su aktivni 30 dana. Rok trajanja Vašeg oglasa možete produžiti preko „Moji oglasi“. Za dodatne oglase morate dodatno platiti. Jednostavni oglasi ostaju besplatni.
spacer O, ne! Izgleda da sam se ogrešio o vaša pravila i sada je moj nalog isključen. Šta mogu učiniti kako biste me ponovo uzeli u razmatranje?
spacer Izvinite, zabrana je stalna. Bolje je da se pridržavate spacer pravila.
spacer Imam puno oglasa koje bih želeo objaviti na Gigajobu. Da li postoji metod za masovno objavljivanje?
spacer Žao nam je, trenutno ne.
spacer Ja sam nov ovde na Gigajobu— kako se mogu besplatno registrovati?
spacer Jednostavno kliknite “Registruj se” u gornjem desnom uglu strane, popunite formular i pošaljite. Primićete mejl sa linkom za potvrdu, kliknite — i registrovani ste.
spacer Kako Gigajob funkcioniše za poslodavce?
spacer Nakon što upotpunite vašu besplatnu registraciiju, objavite sve vaše oglase besplatno . Zainteresovani poslodavci će vas moći naći brzo i lako na Gigajobu.
spacer Kako da pronađem profile(CV-je) onih koji traže posao?
spacer Prvo pređite u "Nađite CV-je" funkciju. Profili onih koji traže posao mogu da se pronađu uz pomoć funkcije pretraživača na vrhu početne strane. Ukucajte posao koji nudite u “Šta?” i mesto u “Gde?”. Sada kliknite na dugme "Nađite CV-je" i dobićete listu rezultata sa svim rezimejima koji su u skladu sa vašom pretragom.
spacer Kako da stupim u vezu sa osobom koja je uputila zahtev?
spacer
  1. Kontaktirajte one koji traže posao:
    Dajte do znanja onima koji traže posao da ste zainteresovani za njihov profil. Pošaljite vlasniku oglasa zahtev za kontak preko dugmeta “Kontaktirati”. Ovo poziva onoga koji traži posao da pogleda Vaš oglas za posao.
  2. Ovako to izgleda za onogo ko traži posao.
    Vaš zahtev za kontakiranje bit će poslan vlasniku oglasa. Zahtev može biti prihvaćen ili odbijen. Ovaj korak je uveden od strane Gigajob-a da bi prije svega zaštitio podatke zaposlenika i kandidata.
  3. Kada je Vaš zahtev za kontaktiranje prihvaćen
    Čim je zahtev za kontaktiranje prihvaćen,kontakt-podaci će biti automatski izmenjeni. Podatke možete pronaći u Vašem kontakt-centru. Daljni proces prijavljivanja možete pronaći preko Vašeg mejl-a direktno kontaktirajući vlasnika oglasa.
spacer Besplatne Mejl Alerts Usluge
spacer Niste odmah našli pravu ponudu? Novi oglasi se izdaju na Gigajobu svakodnevno. Mi vam možemo istog momenta poslati mejl kada god neko oglasi ponudu koja je u skladu sa vašim profilom. Na svim Gigajob stranama pretrage naći ćete link koji se zove “Kreirajte Mejl Upozorenje” u desnoj koloni. Jednim klikom na taj link — i vaša pretraga je sačuvana. Mi ćemo vam slati najnovije poslovne ponude konstantno. Ova služba je besplatna i može se otkazati bilo kada sa samo jednim klikom.
spacer Recite mi ponovo kako glasi moja lozinka?
spacer Molimo vas kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") otiđite u gornji desni ugao i sledite link "Da li ste zaboravili vašu Gigajob Lozinku?" Potom unesite vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo vas uverite se da je vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga dobićete mejl sa linkom za resetovanje lozinke.
Važno: Resetovanje linka lozinke je važeće/ funkcijonalno samo na 2 sata . Ako istekne taj rok moraćemo vam poslati novi mejl.
spacer Lozinka koju sam zatražio u reset mejlu nije došla. Šta da uradim?
spacer Ponovite isti process da biste bili uvereni da funkcioniše: Molimo vas Kliknite “Prijavi se” (ili "Registruj se") ponovo otiđite u gornji desni ugao i sledite link "Da li ste zaboravili vašu Gigajob Lozinku?" Potom unesite vašu mejl adresu i kliknite dugme “Podnesi”. Molimo vas uverite se da je vaša mejl adresa bez greške. Nakon toga biste trebali dobiti mejl sa linkom za resetovanje lozinke. Takođe je moguće da je taj mejl u vašem direktorijumu elektronskog smeća, molimo vas proverite taj folder, prilagodite svoja podešavanja, ili unesite drugu mejl adresu u dato polje.
spacer Kako mogu da promenim svoj pristup podacima (lozinku/ mejl adresu)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Kako mogu da se odjavim sa Gigajoba?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ... Nisam našao odgovor na moje pitanje.
spacer Pošaljite nam poruku. Gigajob tim je tu da pomogne.
spacer ... Našao sam grešku.
spacer Mi stalno radimo na Gigajobu i tražimo načina da poboljšamo naš websajt. Cenimo svaki savet koji možete imati.
spacer ... Imam sugestiju za poboljšanje.
spacer Iako mi već imamo podužu listu zadataka drago nam je da čujemo da naši korisnici razmišljaju o našoj usluzi i pokušavaju da nam pomognu da Gigajob učinimo još boljim! Pošaljite nam vaše sugestije.